Üzleteink


Simon Textil Kft.

Telefon:
061/258-9003
Nyitvatartás:
Bemutatóterem megtekintéséhez előzetes bejelentkezés szükséges
Weboldal:
E-mail:
info@simontextil.com

Egész nap csörög a telefon, folyamatosan úton vagy, az üzleti partner veled ordít, pedig semmi közöd a hibához és 10-12 óra munka után még főznöd is kell a gyerekeidre. Ismerős?

Nekem évekig ez volt az életem.

Nem szidni akarom, mielőtt bárki félreértene. Azt sem akarom, hogy sajnálj. Szerettem ezt az életet. Nekem való volt. De akkor miért írom ezt most le?

Olvass tovább, érteni fogod!

Egyszer egy ilyen hét után édesanyámnál aludtam. Holtfáradtan zuhantam be az ágyba. Az arcom hozzáért a hűvös tapintású, selymes, puha de mégis kényelmes párnához, magamra húztam a világ legtökéletesebb paplanját és már aludtam is.

Soha nem aludtam addig olyan jól, mint akkor. Először én is azt hittem, „legjobb szakács az éhség” és csak azért érzem ilyen kifogástalannak az ágyat, mert végre benne fekszem. Rá kellett jönnöm, hogy nem így van, mert miután tökéletesen kipihentem magam, nem fájt semmim, nem volt melegem és nem is fáztam, nagyon nem akaródzott felkelni.

Veled volt már olyan, hogy annyira szeretted az ágyadat, hogy ott akartad leélni az életedet? Mert én ott és akkor elgondolkoztam rajta...

Rájöttem, hogy az én ágyam ehhez képest egy börtönpriccs. Első kérdésem volt édesanyámhoz reggel, hogy miben aludtam. Ez esetemben így nézett ki:

  • kemény, habmagos matrac,
  • pehelypaplan,
  • PES golyós töltetű párna
  • és ami a legfontosabb, 100% pamut-szatén ágyneműhuzat.

Ott és akkor eldöntöttem, hogy az ágy lesz az utolsó, amin spórolok. Inkább éhezem, de ez a kényelem és a kipihent ébredés nekem kell! (Ezen a ponton édesanyám megnyugtatott, hogy nem lesz szükség az éhezésre, mert a minőségi dolgok évtizedekig bírják. A matracot 10 évente cseréli, de az ágyneműhuzat amivel takaróztam például 15 éves és még mindig úgy néz ki, mintha tegnap vette volna.)

Nem nehéz kitalálni, hogy ezután mi következett. Végigjártam az összes boltot, ahol árulnak ágyneműhuzatot, végignéztem az összes webáruházat a témában és egyre dühösebben és csalódottabban vettem tudomásul, hogy úgy tűnik túl magasak az elvárásaim.

Így született meg a misszióm, hogy ezt az érzést átadjam mindenkinek és elérjem, hogy a hálószoba kultúra a lehető legmagasabb szintre emelkedjen Magyarországon.

Azóta a saját márkám mellett bővítettem a kínálatot olyan cégek termékeivel, akik hasonlóan gondolkoznak az ár-érték arányról, mint én. Állandó partnereim a luxust képviselő Bauer és a prémium termékeket gyártó Billerbeck.

A lakossági piaccal párhuzamosan hotel textíliákkal is foglalkozom. Szerencsére mostanra a szállodaipar is megváltozott, általános elvárássá vált az ő részükről is a magas minőség. Ennek a változásnak köszönhető, hogy olyan szállodák tendereire jutottam be, majd nyertem azokat el, mint például az ötcsillagos Intercontinental Hotelé. Mivel a jó szállodai ágyneműket tapasztalataim szerint mindenki imádja, ezért felvettem őket a webáruházam kínálatába is, sőt, így született meg az Ágyneműhuzat.hu új szlogenje is:

Legyen ötcsillagos hálószobád!*****

Simon Lilla

Bambu étterem Iroda BVF Heating Solutions / Caleo hungary Kft. BVF Heating Solutions / Caleo hungary Kft. Optibiomed Kft. Kiwi Beauty Szépségszalon Költözés alatt Kiadó Hifi Station Kft Diego Dr. Bottlik Gyula Ügyvéd Dr. Padló Egy csipet torta e-track Informatikai Kft. Fenstherm Future Zrt Költözés alatt FermWin Kft. Fittness 5 and Gym Fittness 5 and Gym konyhastudió Global Optima Zrt. / Iroda Hálószoba Stúdió Home Center House Kft. - épülettervezés Metriso Mérésügyi és Minősítő Kft. e-track Informatikai Kft. / Kiadó Kiadó IndustriaHáz / Iroda Kitty Nail Love Kőházy Festéküzlet Kőházy Festéküzlet Leértékelt áruk boltja Logiscool Rákoskeresztúr Makroteam Kft. Mazsy Allstars Táncstúdió Mazsy Allstars Táncstúdió Mazsy Allstars Táncstúdió Megatherm Metriso Mérésügyi és Minősítő Kft. Metriso Mérésügyi és Minősítő Kft. MG és Társa Kft. MKB Bank Múzsa Szépségszalon Home Movie REDI Bútorszerelvény Neckermann Home Caffé Kávézó / Neckermann Utazási Iroda Number One Cleaning Kft. / Iroda Otthondepo.hu Otthondepo.hu Iroda / Kombi-Oktatás Rákóczi szerviz - Campingaz Mintabolt, ElectroCold Makroteam Kft. Makroteam Kft. Víztisztitó Market Iroda és Raktár Iroda Szafa ajtó ablak Kft. Hifi Station Kft Trend Szépségszalon Virág Stúdió BeautyBank Szépségápolás HomeCenter E-Fitness Stúdió / Iroda Fittness 5 and Gym Iroda Logiscool Rákoskeresztúr Iroda Iroda Iroda Home and Car Invest e-track Informatikai Kft. e-track Informatikai Kft. e-track Informatikai Kft. e-track Informatikai Kft. Metriso Mérésügyi és Minősítő Kft. Iroda Iroda Kiwisun Bioszolárium Kiwisun Bioszolárium Apexteam Kft. Iroda Fecsegőtipegők Fejlesztőház Pán -Trade Kft Kiadó BVF Heating Solutions Babakocsigyar.hu Babaáruház Babakocsigyar.hu Babaáruház Contadora Kft. Költözés alatt Bricoutlet Dankids Flexa Gyerekbútor Netkazán Netkazán WarmerHeat Kft. First Computer Kft Költözés alatt Egészség Shop Nr1 Média<br> Nr1 Ticket jegyiroda Egy csipet torta / Iroda Otthoncentrum Don Pepe Sarkadi autósiskola Bt Hififutár.hu Curves női torna stúdió

Elérhetőség

HOME(center
Budapest XVII. Pesti út 237.

Tel: +36 (1) 253 8383
Email: info KUKAC homecenter.hu
Névjegykártya mentése
Elérhetőek vagyunk közösségi oldalon: